Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників фото в Instagram.

Не так давно 30-річна телезірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі зворушливим знімком з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином Михайлом. Знаменита пара позує в красивій арці та цілується, а хлопчик стоїть поруч з татом у білосніжному костюмі. Також на фото можна побачити напис "Ласкаво просимо" і серце, зроблене з трав і пелюсток червоних троянд.

Варто зазначити, що в підписі до сімейного кадру Регіна побажала підписникам любові в 2021 році.

"Love is 💔 Любові вам у новому році, наші хороші) Любов вилікує весь світ!!!!!!!" - привітала шанувальників зі святом Тодоренко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"З наступаючим вас! Нехай 2021 рік принесе вам щастя і сімейного благополуччя! 💕 Найголовніше здоров'я всім нам! 💪 Бережіть свою сім'ю!", "Милашки ❤️💋", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше Регіну Тодоренко екстрено госпіталізували на Балі, де вона відпочиває з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіну Тодоренко застукали з коктейлем спиртного без чоловіка і дитини: "Вдалося відключитися".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко нарвалася на критику через розкішний відпочинок з сином: "Спробуйте політати на звичайних літаках".