Анна Заворотнюк є 24-річною дочкою відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією.

Дівчина-активний користувач соціальної мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників новими фотографіями і Відео зі свого життя.

Зараз вона поділилася кількома публікаціями, де постала біля масивної новорічної ялинки в чорній сукні з глибоким декольте. "Так хочеться щоб ця зимова казка тривала вічно, нехай Новий рік буде добрим і щедрим. І нехай кожне ваше найзаповітніше бажання здійсниться🪄✨❤️🎄👼🏼", — написала вона в підписі до відео, на якому тримає одну з іграшок сидячи перед красиво прикрашеним деревом. При цьому на опублікованих знімках і відео можна помітити худорлявість дівчини на тлі пишних грудей.

А в другому пості дівчина прикріпила чотири фото і заговорила про те, що перед Новим роком слід підводити підсумки, аналізувати те, що вийшло і не дуже, а також про придбання і втрати. "Я хочу сказати вам слова щирої вдячності, за те, що ви весь цей рік були зі мною. Я відчувала вашу підтримку, вашу доброту і вашу участь, в моїй дуже не простий, часом драматичного життя. Ваша підтримка була протягом року опорою для мене. Часом коли опускалися руки, ви своїми листами мене підтримували і надихали ☺", — написала вона у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анна шалено вдячна за набуття безлічі друзів, і хоч рік був дійсно не дуже простий для багатьох, за словами Заворотнюк, краще проводити його зі світом, щоб він забрав все погане з собою. "А вам всім особливо хочу побажати здоров'я, доброти, радості, щастя, щоб ваша душа завжди прибувала в гармонії, щоб всі Ваші близькі люди були здорові і завжди поруч. Адже здоров'я близьких і рідних людей це найголовніше. Щоб всі печалі і негаразди обійшли ваш будинок стороною✨ з наступаючим Новим роком, нехай він принесе вам любов і удачу🪄 💖 🎄 🎁 🎊", — підсумувала вона.

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк перевтілилася в зірку 90-х: "Нереальний"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми і хвороби матері

Знай.ua писав, донька Заворотнюк перетворилася на мавпочку, справжнє новорічне диво: "Мама постійно робила..."