Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зараз вона виклала публікацію, у підписі до якої привітала своїх фанатів з наступаючим Новим роком.

"Улюблені! З наступаючим Новим роком! Здоров'я всім! Миру! Добрих думок і красивих звершень! Любові і радості!", - написала Ані Лорак до знімка, на якому постала в червоній сукні біля масивної новорічної ялинки. Її вбрання має глибокий трикутний виріз і завдяки ньому можна помітити пишні груди співачки. Сама ж жінка стоїть біля маленького іграшкового Діда Мороза.

"З наступаючим Новим роком, Кароліна! Здоров'я Вам і вашій родині", "Шикарні ноги ані, ти с*ксі красуня🙏", "З наступаючим вас, Діва❤️❤️ ❤ ️ чекаємо в Мінську в 2021💥 💥 💥", "Улюблена кароліночка! Нехай всі проблеми і печалі залишаться в цьому році, а Новий рік 🎄принесе тільки хороше, Вам і Вашій донечці Здоров'я, радості, виконання всіх бажань 💖нових пісень, проектів, ефірів, концертів, дуже хочеться прийти і отримати задоволення від Вас і вашого чарівного голосу 👏 🏻 🌟 ❤ ️з наступаючим!!!", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо , Лорак перетворилася на ніжну кокетку і подарувала солодкий поцілунок - чоловіки, збирайте слинки

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак вбралася в траурне вбрання, фанати стурбовані: "Дар мови пропав"

Знай.ua писав, психанула? Ані Лорак збентежила екстремальним кольором волосся, на неї зовсім не схоже