Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, на якому показала, як розважалася перед святкуванням Нового року 2021. Так, артистка раніше відзначала, що зустріне рік Металевого Бика не вдома, в колі рідних і близьких, а на сцені.

У ролику красуня позувала без краплі макіяжу, примірявши чорну футболку-оверсайз і скориставшись так званою Insta-маскою, за допомогою якої її обличчя злегка видозмінилося. Зірка нібито відкривала дуже широкий рот, щоб ловити їм маленькі мандаринки і не могла стримати при цьому сміх.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальники Лесі просто обожнюють її почуття гумору, дівчина не боїться жартувати над собою і висміювати різні стереотипи про жінок, в тому числі з приводу "ідеальної" фігури. Частенько красуня показує забавні фото-колажі, на яких вдається до дуже помітного фотошопу, навмисне збільшуючи груди або сідниці, а іноді і зовсім губи. Нікітюк зізнається, що раніше страждала від безліч комплексів і навіть досі мріє про будь-яку маніпуляцію на зразок уколів краси, проте так і не зважилася на експерименти із зовнішністю.