Узєлков нагадав українцям, чим небезпечні довгі та багаті святкові застілля.

Український боксер і тренер "Зважених та щасливих" В'ячеслав Узєлков у перший день 2021-го привітав українців з Новим роком та побажав їсти смаколики і не гладшати. Свої побажання він залишив в Instagram.

Узєлков нагадав, що попереду ще багато свят, і за ці два тижні святкувань можна набрати вагу на всі життя. Тому спортсмен побажав українцям святкувати з розумом.

"Бажаю їсти смаколики і не гладшати. Новорічні свята тривають. Але не забувайте - за ці 2 тижні, ви можете набрати вагу, на ціле життя. Тому, обережно їмо, святкуємо з розумом. Усім гарних свят!", - написав Узєлков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В'ячеслав Узєлков - український професійний боксер, раніше виступав у напівважкій ваговій категорії. У 2008 році йому вдалося перемогти боксера зі Словенії Дениса Шимича, у якого на рахунку було 19 перемог і жодної поразки.

Також він виступав тренером на шоу" Зважені та щасливі", починаючи з четвертого по 8 сезон. З шостого сезону під'єдналася до шоу і його дружина Марина Боржемська, з якою вони згодом розлучилися.

Нагадаємо, Узєлков після розлучення грубо принизив українку, яка захищає Боржемську

Як повідомляв портал Знай.ua, В'ячеслав Узєлков відкрив правду про колишню дружину Боржемську

Також Знай.ua писав, В'ячеслав Узєлков налякав шанувальників фотографією з лікарні