Другий день нового 2021 року потішить українців теплом і сонечком і створить враження, що в гості до січня завітав березень.

У суботу, 2 січня, погода в Україні буде доволі теплою і здебільшого сонячною. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Як зауважила синоптик, ті, кому набридли сірі хмари, зможуть в цей день полюбуватись сонечком, або хоча б проясненням.

За прогнозами Наталки Діденко, загалом у більшості областей України переважатиме суха погода. Температура повітря коливатиметься в межах +2… +9 градусів, на крайньому півдні доходитиме до +12 градусів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Такої ж думки щодо погоди дотримуються і в Укргідрометцентрі, тут також в суботу не прогнозують істотних опадів.

За прогнозами Укргідрометцентру, вдень температура сягатиме 1… 6 градусів тепла, на крайньому півдні країни та Закарпатті – до +10 градусів.

Найтеплішу погоду слід очікувати в Криму – +9… +11 градусів. А найхолодніше буде на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині та Донеччині – +2… +4 градуси.

Вітер в Україні дутиме переважно з південного заходу. Його швидкість становитиме 5 – 10 метрів за секунду.

У Києві 2-го у повітрі пахнутиме весною - очікується близько +5 градусів. Також можливі довгоочікуване після хмар та туманів прояснення.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.