Катя Свинарчук оголилась і виконала новорічний ритуал з гірляндою.

Одна з найяскравіших дівчат третього сезону СТМПУ Катя Свинарчук давно стала успішним блогером. За її постами в Instagram стежать понад 200 тисяч підписників, а вона не втомлюється радувати їх новими кадрами.

Не могла красуня залишити своїх підписників без свіжих фото у таке чудове свято, як Новий рік.

Катя опублікувала серію знімків, на яких постала повністю оголеною, обмотавшись ввімкненою гірляндою. Модель пожартувала, що це обов'язковий новорічний ритуал, невиконання якого загрожує дівчатам тим, що може "відвалитись дупа".

"Існує легенда, що якщо ти не зробила фото з включеною гірляндою, намотаною на голе тіло, то відвалиться дупа. Не хочу ризикувати, тому вирішила перестрахуватися. Ось. З новим роком!", - підписала фото Катя Свинарчук і запропонувала фоловерам обрати найкращу світлину.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Підписники Каті пожартували у відповідь, що вона дуже добре зробила, виконавши ритуал, адже "такій дупі гріх відвалюватися".

"Такій дупі гріх відвалюватися";
"
Найкрасивіша задница інстаграма";
ідмінна фігура", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Свинарчук поділилася секретами ідеального укладання волосся

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Свинарчук розповіла про пошуки гідного чоловіка

Також Знай.ua писав, учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів