Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

53-річний виконавець зовсім недавно кілька разів піднімався на сцену до Анастасії Стоцької після вистави і кидався на неї з обіймами і поцілунками. А зараз він просто "дозволив" Новий Рік.

Про це стало відомо після кількох Stories в Instagram, де Кіркоров постав разом з Тіматі і пляшками шампанського. "Давайте, давайте всі разом скажемо такі слова: "Новий Рік дозволяє". Давати... три... все давайте. "Новий Рік дозволяємо, Новий Рік дозволяємо", - говорить Філіп Бедросович на відео.

Можна помітити, що в домашній обстановці з'єдналися сім'ї відразу декількох зірок шоу-бізнесу — Тіматі, Кіркорова і Джигана.

У Telegram-каналі "Тільки нікому..."поцікавилися особистістю імпозантного бородатого чоловіка, який сидів на одному зі столів перед камерою і періодично миготів у кадрі, дивлячись на поп-короля. Алла Борисівна Пугачова ж скасувала вечірку на честь приходу весни через локдауну.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, колишній Пугачової Кіркоров злився в поцілунку зі Стоцькою: "Все, що відбувалося-було заради тебе!"

Як повідомляв "Знай.ua", мільйонер Моргенштерн помічений в Одесі з гарячою брюнеткою: "Зі святом, синки"

Знай.ua писав, Кіркоров перетворився на тата і вигнав 2020 рік: "Задолбались сидіти вдома...". Філіп Бедросович разом з цілим загоном зірок шоу-бізнесу яскраво провели 2020 рік.