Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 700 тисяч чоловік і до цього вона вже показувала, як святкує з чоловіком Новий рік в ресторані. А зараз вона виклала привітання фанатів з наступив 2021 роком з безліччю фотографій.

"З новим 2021 роком, друзі! Нехай він буде добрим, яскравим, мирним!🎄 ✋ 🏻Наш фантастичний вечір разом з прекрасним Іван Гаврон в @romantikspahotel - Yaremche!Було незабутньо!❤ ️", - написала вона у підписі до публікації. На фотографіях зображена сама Ольга Сумська, її чоловік Віталій Борисюк, їх дочка Ганна Борисюк та Іван Гаврон-власник готелю Romantik Spa Hotel.

" 👍 👍Побільше фото з природи!", "Ви як завжди чарівна", "З Новим роком, кращі привітання", "Щастя, любові і міцного здоров'я вашої прекрасної і незвичайної сім'ї!!!!!🙏 🙏 🙏", "Донечка на тата схожа", "З Новим Роком ! Прекрасна талановита сім'я! Достатку і здоров'я !⭐", "Оленька!!! З Новим роком!!! Всю сім'ю!!! Здоров'я вам і щастя, дорогі!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Творчих успіхів, натхнення, позитивних людей і подій, здоров'я Вам і вашим близьким! Уявляю, яке це було чудове свято у вашій компанії!!!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, натуральні або штучні? Ольга Сумська видала давню мрію: "Я давала собі обіцянку"

Як повідомляв "Знай.ua", запальна Ольга Сумська вдарила на Новий рік по цимбалах: "Дорогі наші, святкуємо!"

Знай.ua писав, усміхнену Сумську помітили з кумом Лободи: "Яскравий...."