73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, але при цьому її армія шанувальників не зменшується. Жінка не надто часто ділиться будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Близько двох тижнів тому, 22 грудня, вона виступала на великому концерті студії "Квартал 95" у Києві.

А зараз на її сторінці в Stories з'явилося кілька відео з написом "С Новым годом". При цьому на тлі грає її пісня зі словами: "десь далеко летять, десь ще блищать наших бажань зірки просто. Там тисячі років поспіль з неба нам кажуть, що ніколи не пізно. Але хіба можна не люблячи, зігрітися на краю Всесвіту, і я знову кличу тебе не помічаючи ці стіни. Але хіба можна не люблячи бігти по замкнутому колу, я знову кличу тебе".

Виходячи з прослуханого уривка з пісні не можна сказати, що це з її старого репертуару. У ній навіть можна почути клубний мотив для танцюючих людей.

Нагадаємо, після догодження росіян Ротару проникла в Україну, допомогли друзі Зеленського: "Цілуйтеся далі". Були і користувачі, які знають про участь співачки в новорічному шоу" Пісня року", яке проходить в столиці країни-агресора Російської Федерації — Москві.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Софія Ротару затряслася перед питаннями Осадчої про ювілей і весілля: "Ще зарано". Телеведуча поцікавилася у Софії Ротару, як же вона пережила самоізоляцію і відсутність концертів, чи була у неї депресія з цього приводу.

Знай.ua писав, син Ротару з теплотою в серці занурився в солодку річницю, дружина просто розтанула: "Люблю, дякую..."