Українці, фото: unian
Українці, фото: unian

В Україні зросла мінімальна зарплата: названо суми і дату наступного перерахунку

В Україні з нового року збільшився розмір мінімальної зарплати. У той же час наступне збільшення мінімалки передбачається з 1 грудня 2021 року. Починаючи з 1 січня 2021 року мінімальна зарплата в Україні становить шість тисяч гривень. Така сума передбачена в Державному бюджеті України на 2021 рік - документ набув чинності в п'ятницю, 1 січня.

Український військовий, скріншот: YouTube
Український військовий, скріншот: YouTube

Лейтенанту ЗСУ немає і 30-ти, але він вже "постарів": "Умови змушують швидше дорослішати"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Молодий лікар-офіцер рятує життя українських воїнів і очолює гарнізонний госпіталь. Лейтенант медичної служби Владислав Дідух - військовий лікар-терапевт. Незважаючи на те, що йому ще немає 30, а навчання в університеті він закінчив два роки тому, Владислав очолює госпітальне відділення Маріупольського військового госпіталю. Про нього розповіли в командуванні медичних сил Збройних Сил України.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют в Україні на 2 січня: долар і євро протверезіли після свят

Національний банк України (НБУ) опублікував курс валют на 2 січня 2021 року. Згідно з валютним курсом, долар і євро виросли в перші дні нового року. Так, долар виріс на 1 копійку в порівнянні з попереднім банківським днем (30 грудня) і становить 28.27 грн/$. Курс євро виріс на 10 копійок і зупинився на позначці 34.73 грн / €. Євро, як і раніше знаходиться вище психологічної позначки в 34 грн.

Денис Денисюк, фото: facebook.com/kyivreal
Денис Денисюк, фото: facebook.com/kyivreal

Українці оплакують загибель волонтера і молодого воїна ЗСУ: "Били з важкої артилерії..."

Кияни згадали волонтера і молодого воїна ЗСУ Дениса Денисюка, який загинув 10 червня 2015 року, підірвавшись на боєприпасі. Його пам'ять вшанували у фейсбук-спільноті мешканців столиці "Real Kyiv". Хлопець не дожив до свого 25-річчя близько місяця. Денис Денисюк виріс у Києві і до армії працював режисером монтажу на одному з українських телеканалів.

Новий рік у Дубаї, скріншот відео
Новий рік у Дубаї, скріншот відео

Людство позбулося 2020-го: як зустрічали Новий рік у різних куточках світу

Святкування Нового року об'єднує людей усього світу! Подивіться, як проводили офіційну частину святкування в різних куточках світу. Про це йдеться у відео видання Mash.

Звичайно, у важкі економічні та пандемійні часи арсенал до проведення свята у всіх плюс-мінус однаковий. Різноманітні ілюмінації, великі феєрверки, мерехтливі вогні - саме так розважали людей усього світу.