З Франції прийшли вельми цікаві новини. Так, в одному з населених пунктів вже більше доби проходить новорічна вечірка, яку назвали "нескінченним рейвом". Цей захід не можуть зупинити навіть поліцейські. Справа про вечірку знаходиться на особистому контролі міністра внутрішніх справ Франції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео, які опублікували в мережі очевидці.

Повідомляється, що навіть незважаючи на комендантську годину, На складі на території покинутого вокзалу близько невеликої комуни Льерон в провінції Бретань зібралося більше двох з половиною тисяч осіб.

"Нескінченний рейв" у Франції, фото: Ouest-France
"Нескінченний рейв" у Франції, фото: Ouest-France

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, у четвер, 31 грудня поліція вперше спробувала зупинити коронавірусну новорічну вечірку — співробітники оточили периметр, увійшли всередину складу-танцмайданчика, але їх швидко закидали підручними засобами, а потім тусовщики підпалили поліцейське авто.

Після такої рішучої відсічі французьке МВС змінило тактику. Вони перекрили всі під'їзди до цього вокзалу і почали роздавати присутнім маски і санітайзери. Деякі учасники вечірки заявили, що планують протанцювати аж до понеділка, 4 січня.

Раніше повідомляли, чернівчани сміються над карантином, як діти малі: "Тільки відвертаємося - знімають маски".

Як повідомляв Знай.uа, патрульні посилили перевірку авто на техпридатність: оштрафують за 20 хвилин.

Знай.uа писав, прикарпатець із заздрості всадив сокиру в приятеля: "Жінки його обожнювали".