Недарма кажуть, що на Новий Рік відбуватися справжня магія! Всі бажання, загадані в цей чарівний час, збуваються! Однак хтось розуміє слово" магія " занадто буквально.

Так сталося і в підмосковній Балашисі, де двоє "маглів" уявили себе героями "Гаррі Поттера". Ось тільки вони забули, що" за магію поза Хогвартса " покладено покарання.

В Інтернеті поширюється відео, на якому двоє жителів Балашихи влаштували перестрілку. Правда, в якості зброї дуелянти вибрали ... Феєрверки! "Битва титанів" виглядає дійсно яскраво і ефектно. Куди там героям Джоан Роулінг! Благо, Стрілки не відрізнялися особливою влучністю, і нікого не покалічили.

Однак " чаклуни "не врахували одного нюансу – за таку" магію " може послідувати покарання. Повідомляється, що Слідчий комітет вже зацікавився подією. Незважаючи на те, що ніхто не постраждав і заяв в поліцію не надходило, герої "магічної дуелі" ризикує зустрітися з "де-мент-орами".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі в новорічну ніч у 10-річної дівчинки в руках вибухнула петарда.

Повідомляється, що інцидент стався вночі, 1 січня. 10-річній дівчинці батьки дали петарду, яка в слідстві вибухнула у дитини прямо в руках. В обласній дитячій клінічній лікарні на Космічній вона опинилася з вибуховою травмою обох кистей з відривом фаланг. Їй належить довга реабілітація у ортопеда.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі медики врятували 11-річного школяра з Кам'янського, якого 22 грудня збив потяг. За словами лікарів, хлопчик вийшов з коми і почав дихати самостійно.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі горе-піротехнік отримав заряд феєрверків у живіт, але не здався.