У російській столиці Москві стався кумедний (але не дуже), епізод. Юний Павлик Морозов(закреслено), хлопчик з характером викликав поліцію на власну маму за те, що та вкладала його спати. Про це написав Telegram-канал LIFESHOT

13-річний хлопець подзвонив в поліцію і заявив, що "мати буянить". Однак коли копи приїхали на місце, то були спантеличені не менше, ніж сама жінка.

Мама була абсолютно твереза і адекватна. Вона припізнилася на кухні і готувала святковий обід на наступний день. Підліток же заважав їй, плутаючись під ногами. Вона його просила піти спати. У підсумку посварилися.

Хлопчик закрився в туалеті, мама думала — поплакати, але не тут-то було. Син нишком подзвонив в поліцію і заявив, що "мати буянить". До речі, жінка не п'є взагалі.

Поліцейським вдалося помирити маму і сина. Претензій один до одного у них більше немає. У всякому разі, поки.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.uа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.