Музиканти оприлюднили маловідомий кліп Скрябіна, де він побажав владі "розуму в мозги".

Українського співака Андрія Кузьменка, відомого, як Кузьма Скрябін, часто називають пророком, адже його влучні висловлювання на часі й зараз і будуть такими ще довгі роки.

Так, попри те, що вже пройшло майже 6 років від загибелі Скрябіна, його слова про владу звучать досі актуально. Це означає одне - представники влади змінюються, але сама влада не міняється.

У Facebook на сторінці музичного проєкту Bort Brothers Band оприлюднили кліп Кузьми Скрябіна на його пісню "З Новим Роком і Рождеством". На початку відео є привітання Скрябіна з Новим роком з побажанням українцям щастя і здоров'я, а владі - розуму.

"Бажаю всім людям, від яких ми з вами залежимо, просто розуму в мозги. Щоб перестали нас мучити, щоб стали нашими друзями, братами й батьками. Дай їм, Боженько, розуму, а нам щастя і здоров'я! З Новим роком! З Різдвом христовим!", - говорить Скрябін.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, Андрій Кузьменко завжди досить чітко висловлювався щодо подій на Донбасі та мав тверду проукраїнську позицію. Однак, він зауважив, що українці самі себе "зжирають" з середини краще за Путіна.

Нагадаємо, Кузьма назвав фактор, який руйнує українців з середини

Як повідомляв портал Знай.ua, доросла донька Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька

Також Знай.ua писав, вдова Скрябіна розповіла про спільне життя з музикантом