Музиканти оприлюднили маловідомий кліп Скрябіна, де він побажав владі "розуму в мозги".

Українського співака Андрія Кузьменка, відомого, як Кузьма Скрябін, часто називають пророком, адже його влучні висловлювання на часі й зараз і будуть такими ще довгі роки.

Так, попри те, що вже пройшло майже 6 років від загибелі Скрябіна, його слова про владу звучать досі актуально. Це означає одне - представники влади змінюються, але сама влада не міняється.

У Facebook на сторінці музичного проєкту Bort Brothers Band оприлюднили кліп Кузьми Скрябіна на його пісню "З Новим Роком і Рождеством". На початку відео є привітання Скрябіна з Новим роком з побажанням українцям щастя і здоров'я, а владі - розуму.

"Бажаю всім людям, від яких ми з вами залежимо, просто розуму в мозги. Щоб перестали нас мучити, щоб стали нашими друзями, братами й батьками. Дай їм, Боженько, розуму, а нам щастя і здоров'я! З Новим роком! З Різдвом христовим!", - говорить Скрябін.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, Андрій Кузьменко завжди досить чітко висловлювався щодо подій на Донбасі та мав тверду проукраїнську позицію. Однак, він зауважив, що українці самі себе "зжирають" з середини краще за Путіна.

Нагадаємо, Кузьма назвав фактор, який руйнує українців з середини

Як повідомляв портал Знай.ua, доросла донька Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька

Також Знай.ua писав, вдова Скрябіна розповіла про спільне життя з музикантом