Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне селфі на тлі прикрашеної ялинки, яка світилася безліччю вогників. Так, артистка приміряла стильне вбрання ніжно-блакитного кольору, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки і вирішивши зробити ще один святковий сюрприз. Красуня видала рецепт свого фірмового тірамісу, який так обожнює її дружна сім'я.

Як виявилося, приготувати італійську солодкість досить просто в домашніх умовах: знадобляться всього кілька інгредієнтів, найдорожчий з яких, мабуть, сир Маскарпоне, який при бажанні можна замінити будь-яким вершковим солодким крем-сиром.

"Тірамісу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повторюю для "новеньких"

З Вас Лайк❤️ - з мене Довгоочікуваний рецепт‼️ За багатотисячними😱 проханнями повторюю‼️ Зберігайте і не втрачайте 💫 💫 💫

Необхідне:
1.Банка 500 гр крем-сиру Маскарпоне
2.Печиво Савоярді 1 упаковка
3.Яйця найсвіжіші 6 шт
4.Цукрова пудра 6 ст. ложок
5.Сіль
6.Сироп безалкогольний або алкогольний. Можна той, який додають в каву. Головне - ароматний.
7.Кава 3 порції еспресо без цукру
8.Міксер
9.Лопатка
10.Ситечко
11.2 миски
12.Форма для тірамісу

Зварили каву. Відставили остигати. Помили яйця. Взяли 2 чистих і сухих‼️ миски. Відокремлюємо жовтки від білків. В одну миску білки, в іншу жовтки. Беремо міксер і миску з білками. Включаємо міксер на самі повільні обороти і збиваємо 5 хв, додаючи дрібку солі і 3 ст.ложки цукрової пудри. Після підвищуємо обороти і збиваємо ще 7 хв на високих оборотах. Мета-щільна і "стояча" 🤪 піна.

Беремо миску з жовтками. Додаємо в неї 3 ст.ложки цукрової пудри, крем-сир Маскарпоне і сироп-лікер на око, трохи, для солодкості. Збиваємо хв 3-5, поки маса трохи побіліє. Далі беремо лопатку і акуратно ці дві маси, жовту☀️і білу☁️, змішуємо. Саме лопаткою і саме акуратно. Щоб легкість не пропала.

Беремо форму, печиво і каву. Печиво на секунду умочуємо в каву (з одного боку) і викладаємо на дно форми. Важливо, щоб між печивом була відстань 0,5 см.Виклали. Змастили все це кремом.

Крем не шкодуємо. Зверху ще один шар печива. Не забуваємо печиво вмочати в каву і робити це швидко, щоб печиво не розвалилося. Виклали 2 шар печива. Зверху покрили кремом.

Перевірено, що тірамісу виходить смачним саме з 2 шарами‼️

Зверху притрусили какао. Закрили плівкою і в холодильник на 5 годин, а краще на ніч.

Смачного‼️

З Новим Роком ‼️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.