Нова коханка колишнього чоловіка відомої співачки Ані Лорак, Мурата Налчаджіоглу часто ділиться кадрами і селфі зі свого особистого життя, в тому числі яскравими моментами з коханим.

Цього разу у своєму Instagram дівчина показала, в якому вбранні відсвяткувала Новий Рік.

На нових фото дівчина позує в білому брючному костюмі з розстебнутим піджаком, під яким видно короткий чорний топ з глибоким декольте і весь в блискітках, стразах і намистинах. Образ дівчина доповнила яскравим вечірнім макіяжем з червоними губами.

Про нову коханку Мурата відомо, що дівчина з Києва і її звуть Лілія, вона працює візажистом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У неї не дуже велика аудиторія в Instagram, проте під пікантними фото їй шанувальники все одно роблять чимало компліментів.

" Ух, красуня!", "Чарівна посмішка!) ", "Красива"," Вау 😍 😍 😍 😍 😍 приголомшливо красива", - пишуть коментатори.

Раніше ми розповідали, що пара відпочиває в Туреччині і Лілія без сорому ділиться красивими кадрами з активного відпочинку. Так, дівчина любить позувати в будь-якій красивій локації: на тлі повітряних куль, величезних розписних килимів і навіть у ванній з приголомшливим видом.

На новому знімку Лілія з Муратом позує в Каппадокії на тлі гірських пейзажів. Шанувальники не пройшли повз їх спільних кадрів з відпочинку і відзначили, які вони красиві, а також побажали їм щастя.

Нагадаємо, колишній Ані Лорак Мурат раптово зізнався у вічній любові.

Як повідомляв Знай.uа, чому Лорак, Гросу і Лобода не вберегли свою любов: кладовище розбитих сердець.

Також Знай.uа писав, що нова коханка Мурата показала ідилію на заздрість Лорак.