Тетяна Болгарова з сином вже шостий рік мріє повернутися до Криму. Однак жінка зізнається, що бачить себе тільки в Україні і більше ніде б не змогла жити. Її історію розповіли в проекті Ukrainer.

Жінка з сином виїхала з півострова з початком окупації Росією в 2014 році на материкову частину України, де освоїла гончарство.

Зараз вона відкрила в Херсоні майстерню, де проводить майстер-класи. Вона зізнається, що спочатку емоційно і психологічно було дуже складно починати життя заново.

Тетяна розповідає, що її врятувала глина від депресії і відчуття, що ти не знаєш, що тобі робити. У неї знайшлися сили і вона знайшла себе.

Вона навчилася майстерності і потім зрозуміла, що вже не може без цього. Дівчині вдалося виграти грант від Міжнародної організації з міграції у Великобританії і вона купила собі гончарне коло.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Відчуття дому не вистачає, і я вже зрозуміла, що й не вистачить. Я думала, що ми вирішили вже тут жити в Херсоні. Та все одне залишається оце відчуття вимушеності. Може, годині треба ще більше, не знаю, але ми шість років чекаємо, щось не з'єднання являється відчуття дому. Дім там. Україна для мене-все. Це свобода, це можливість робити те, що ти хочеш і все. Ну просто все", - каже жінка.

Нагадаємо, пільги для переселенців, регулярна, одноразова, абітурієнтам.

Як повідомляв Знай.uа, переселенці з Криму поділилися щемливими спогадами про рідний дім.

Також Знай.uа писав, що молодий донеччанин втік від війни до Львова і розкрив страшну правду.