В Україні, 6 січня 2021 року, продовжиться волога погода з ймовірними в деяких областях дощами, туманами і мокрим снігом. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, шостого числа опади очікуються на півночі України, крайньому заході і на Луганщині.

Температура повітря очікується в районі + 2℃ ...+ 6℃, в південній частині держави по-весняному тепло + 7℃ ...+13℃, на Сході трохи свіжіше - від 0℃ до +3℃, у Криму - + 11℃ ...13℃ (вночі +5℃ ...7℃). У Києві Святвечір обіцяє бути вологим, виходячи з прогнозу, з невеликими опадами — дощ з мокрим снігом.

Температура повітря в Києві, 6 січня, буде близько + 4℃ ...+ 6℃ вдень, вночі - 0℃ ...+2℃. Укргідрометцентр зазначає, що вітер буде південно-східним (7-12 метрів в секунду)

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні. Осінь буде дощовою і холодною. А в грудні і зовсім накриють суворі морози. 2021 за словами синоптика стане роком контрастів.