Відомий український телеведучий Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост, в якому поділився інформацією про новий сезон.

Крім того, комарів вирішив влаштувати конкурс від їх давнього партнера Turkish Airlines.

"Ну що, друзі, ось вже зовсім скоро ви дізнаєтеся, де ми з оператором Сашею @dmytryiev_aleksandr пропадали осінь і зиму, яку країну вивертали навиворіт. Обіцяю вам, що це буде особливий сезон, такого ви точно ніколи не бачили. Підказка: з імовірністю 97% ви в цій країні не були. Це інший світ, який вас точно здивує.

Ну а зараз-трохи азарту напередодні розкриття інтриги. Конкурс від нашого давнього партнера @turkishairlines, під крилами якого ми вже традиційно вирушаємо вивчати нові країни і континенти.

Хто перший правильно відповість на 5 питань в одному коментарі – отримає квиток Київ-Стамбул-Київ в подарунок (прохання враховувати це, беручи участь в конкурсі, якщо ви з іншого міста. Квиток саме з Києва). 10 наступних переможців отримають заохочувальні призи-фірмовий ексклюзивний календар 2021 року з моїми авторськими фотками та автографом. Відправимо в будь-яку точку планети))

Отже, питання:

1) В якій країні ми знімали новий сезон, який зараз готується до виходу.

2) На яку легендарну вершину я піднімався двічі в житті – і в програмі, і без програми, до її появи.

3) Яка найвища вершина, на яку Світ навиворіт піднімався за 10 років.

4) В якій країні ми освоїли професію алмазодобувачів.⠀

5) В якому місті #мирнаизнанку "літав" на поїзді зі швидкістю 431 км/год", - написав він у публікації.

Далі Дмитро Комаров зазначив, що всі питання неймовірно прості для тих, хто уважно дивиться телепередачу протягом 10 років. Крім першого - він на удачу і "чуйку". Що стосується результатів, то вони будуть опубліковані на його сторінці в Stories через кілька днів. З переможцями зв'яжуться в особистих повідомленнях його колеги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Головне уважно читати питання і чітко дати відповідь, який складається з одного слова для кожного з п'яти пунктів.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" годував морське чудовисько, поки Кучеренко танцювала: "Жахливо втомився"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров з "Світу навиворіт" показав, заради кого повертається з небезпечних експедицій: "Зате не нудно"

Знай.ua писав, Комаров з "Світу навиворіт" виваляв у снігу блондиночку: "Я взагалі не уявляв"