Стриптизер Сергій Глушко, більш відомий як "Тарзан", нещодавно отримав другу хвилю слави. Правда, слава ця чорна і неприємна-тепер його знають як безсовісного зрадника, який зрадив красуню-дружину Наташу Королеву з якоюсь Анастасією Шульженко.
Тарзана зараз засуджують всі, кому не лінь.

А захищаючись, стриптизер публікує в соцмережах різні картинки і пости у відповідь, обливаючи брудом заздрісників, і тих, хто втручається в його життя.
Тарзана часто критикують і за Відверті фотографії. Переваливши за добрий полтинник, він продовжує світити вже трохи обвислим, але ще вражаючим біцепсом.

Він опублікував карикатуру, яка зображує трьох фізично недосконалих людей-старого, кривоногу дамочку і пампушку, які обговорюють в музеї скульптуру оголеної Діви. "Далека від досконалості... Пропорції кульгають, грації не вистачає", не звертаючи уваги на свої власні недоліки. "Повторення-мати вчення) всім пузовислим і безгрудим ледарям присвячується....😄
#тарзан #тарзаншоу #тарзанкараокепаті " - написав стриптизер

Нагадаємо, Корольова вперше розповіла про "дивацтва" їх з Тарзаном сина: "Намагалася заборонити йому". Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", Козловський, який розчарувався в жінках, поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають. Віталій Козловський продовжує ділитися враженнями від відпочинку.

Також " Знай.ua " писав, що Козловський втік з України і перетворився на султана: "Кайф, захоплений". Віталій Козловський влаштував собі відпочинок в Єгипті.