На офіційному каналі Служби безпеки України (СБУ) в Telegram з'явилася інформація про успішне викриття масштабної партії наркотиків в кількості 1035 кілограм героїну більш ніж на 2,3 мільярда гривень.

Співробітникам спецслужби вдалося задокументувати протиправну діяльність транснаціонального організованого злочинного угруповання, що складалося з громадян Туреччини, за результатами тривалої багатоходової спецоперації.

Героїн планували переправити до Євросоюзу під виглядом дипломатичного вантажу. Було організовано ввезення наркотику на територію України на судні, яке успішно прибуло в Одеський порт у грудні 2020 року. Але вшо оперативники спецслужби зуміли затримати трьох іноземців у Львові, коли вони фасували наркотики в орендованих складах.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Того ж дня був затриманий громадянин Туреччини, який був одним з організаторів наркотрафіку. Представники правоохоронних органів виявили 1035 кг речовини під час слідчих дій. Героїн був готовий до транспортування. Те, що це саме ця речовина, вдалося встановити під час проведення експрес-тестів.

Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 2,3 мільярда гривень.

Нагадаємо, на Закарпатті СБУ спіймала "засланого козачка", хотів відтяпати шматок території: "Об'єднуємося з сусідом!"

Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники застерегли українців від небезпеки перед Різдвом: строго заборонено

Знай.ua писав, герої ЗСУ в білих халатах врятували десятки тисяч життів на Донбасі: "Готові в будь-який час доби"