Жодного порушення режиму повного та всеосяжного припинення вогню не було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за поточну добу, 5 січня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС у вечірньому зведенні в соціальній мережі Facebook.
У районах відповідальності наших бригад, протягом поточної доби, 5 січня, спостерігалася тиша. Порушення режиму припинення вогню не зафіксовано вздовж усієї лінії розмежування.

"В районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 75 вибухонебезпечних предметів. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Раніше в прес-штабі ООС повідомлялося про 60 заявок, що надійшли від підприємств Донецької та Луганської областей щодо отримання гарантій безпеки та дотримання режиму припинення вогню для проведення ремонтно-відновлювальних робіт на об'єктах пошкодженої інфраструктури протягом грудня 2020 року.

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "повоюємо"