Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана багато говорить і пише про жіночність, традиційні сімейні цінності, енергії і віддачі.

Однак нещодавно шанувальники були шоковані оголеним фото, де Бабкіна стоїть на четвереньках в одних трусиках. На Бабкіну обрушилася хвиля критики, і вона поспішила виправдати відверте фото "реалізацією жіночності".

Знаменитість опублікувала пост, в якому розповіла, що на її погляд, 95% жінок живуть в страху, затиснутими, без самореалізації і без любові. Пост вийшов досить емоційним, в ньому вгадується свого роду крик душі. Але не обійшлося і без різких висловлювань.

Так, наприклад, Бабкіна вважає, що" одноманітна, затиснута, озлоблена і без енергії Жінка, нікому не потрібна", і що багато людей даремно витрачають свій цінний ресурс на"поливання оточуючих ла*йном".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Вона також закликала прихильниць терміново задуматися про те, що такі життєво важливі речі, як здоров'я, любов, відносини, щасливі діти, красиве тіло, успішна справа і виконання бажань на 100% залежать від енергії, яку жінка щохвилини транслює в світ.
Щоб зберегти і примножити енергію в собі, Бабкіна дала наступну пораду жінкам:

“направляти свою увагу на позитивне по відношенню до себе, інших людей і до світу. Помічати тільки чудове. Помічати все, що ми робимо добре і що виходить. Хвалити себе частіше і відводити увагу, зміщувати акценти на хороше. І пам'ятати, що ваше справжнє Я - це любов, чистота, позитив. Ви-є добрі емоції, гарний настрій, світлі думки.",- пише Сніжана.
.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.