З дитинства у цієї жінки на обличчі росло волосся. На початку свого життя вона намагалася щось зробити з цим "покриттям", але потім просто втомилася. Вже цілих три десятки років вона не голиться - її ім'я Вівіан Віллер.

Від матері їй дісталося рідкісне генетичне захворювання - гіпертрихоз. Тому у неї росте волосся за чоловічим типом, на бороді, спині та інших частинах тіла. Мати Вівіан постійно збривала бороду своєї доньки.

Про історію життя Вівіан пише одне з британських видань.

Вівіан Віллер, фото: www.today.com
Вівіан Віллер, фото: www.today.com

Над дівчинкою постійно сміялися однолітки. Батько змушував її виступати в цирку і заробляти гроші. Після того як мама Вівіан відійшла в інший світ, а це було на початку 90-х років, та припинила голитися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відтоді минуло 30 років. Її борода досягла майже 30 сантиметрів в довжину. Незважаючи на таку "особливість", за жінкою завжди доглядали чоловіки і особисте життя у неї було досить бурхливим.

Вівіан Віллер, фото: www.today.com
Вівіан Віллер, фото: www.today.com

Вівіан встигла побувати заміжньою три, а судячи з деяких джерел, чотири, рази. Причому вона зазначила, що шанувальники почали звертати на неї увагу тільки після того, як вона припинила позбавлятися рослинності.

Жінка задоволена собою, щаслива і не збирається розлучатися зі своєю бородою. А раніше вона думала, що ніколи не знайде собі пару.

Раніше повідомляли, Кончіта Вурст повернулася до чоловічої статі, але потім знову передумала: сміливий експеримент від зірки Євробачення.

Як повідомляв Знай.uа, незважаючи на знущання і страх: як склалася доля зірок шоу талантів, над якими сміялися навіть судді.

Знай.uа писав, Кейт Бланшетт розповіла, як хотіла стати волохатим гномом в "Хоббіті".