Президент України Володимир Зеленський привітав громадян з Різдвом.

Відповідна публікація з'явилася в офіційному Telegram-каналі глави держави.

"Щиро вітаю мільйони українських родин зі святом Різдва Христового. Не існує кращого дня, щоб порозумітися між собою, тому нехай радість і тепло цього свята об'єднають нашу країну", — написав він у публікації з прикріпленим відео-привітанням.

"Дорогі громадяни, я щиро вітаю мільйони українських родин зі святом Різдва Христового - символом непереможності добра і милосердя людської душі. Традиційно ми відзначаємо Різдво вдома, в сімейному колі. І не існує кращого дня, щоб щоб порозумітися між собою, помиритися з тим, кого образив, і пробачити всіх, хто образив тебе. Нехай радість і тепло цього свята об'єднують нашу державу, бо всі ми разом - велика єдина українська родина. Нинішнє Різдво особливе. Давайте пам'ятати, що важливим принципом християнства є турбота про ближніх. Тому традиційні колядки мають бути ще й безпечними. Для Вашого і здоров'я оточуючих. Я бажаю всім веселого Різдва! Бажаю всім щастя, успіху і достатку", - розповів він у відео.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, мами в декреті просять у Зеленського допомоги і виплат: "860 гривень - це не гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленського просять повернути безкоштовну медичну допомогу, прогнозуючи катастрофу: "Загрожує національній безпеці"

Знай.ua писав, Віталій Кличко розпочав новий рік з відпустки: як зустрінеш, так і проведеш