Осінь в Україні триває і в січні. Про це свідчить прогноз погоди на 7 січня, який опублікувала на своїй сторінці в Facebook відомий синоптик Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом метеоролога, Україна опиниться під впливом циклону, який прийде в нашу країну із заходу. Якщо 6 січня опади були тільки на Західній Україні, то на Різдво вони накриють практично всю країну.

Зокрема, практично по всій території України очікуються сильні дощі. Місцями можливий і мокрий сніг. Температура повітря по всій країні буде "плюсовою". Зокрема, на більшій частині території повітря прогріється до +2...+6 градусів. На заході-холодніше, 0 ... +3. Зате жителі півдня зможуть порадіти справжній весняній погоді, тут повітря прогріється до + 13 градусів.

Різдво в Києві пройде під дощем. До вечора можливий і мокрий сніг. Повітря прогріється до + 3 ... +5 градусів.
Наталка Діденко повідомила, що сира і дощова погода протримається орієнтовно до 9 січня. Вже в цей день відбудеться похолодання, і прийдуть морози.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Як повідомляв Знай.ua, після Нового року в Україні кардинально зміниться погода, чого чекати на Різдво.