Телеведучий Володимир Остапчук занудьгував на карантині і вирішив поговорити зі своїми шанувальниками. У себе в сторіз артист виклав відео, досить старе, але все одно яскраве, там де лежить на підлозі, а його тоді ще наречена Христина махає позаду нього довгими голими ногами.

Періодично вона розводить ніжки в сторони (виходить зовсім вже провокаційно), а іноді заносить їх над головою Остапчука, щоб вийшли заячі вушка. "Поговоримо?",- запросив Остапчук своїх фанатів до діалогу.

Володимир Остапчук

Це відео для телеведучого в чомусь пам'ятне. Виклавши його в Instagram він вперше натякнув шанувальникам, що у нього хтось є, після розлучення з Оленою Войченко. Від Войченка у Остапчука двоє дітей-дочка Емілія і син Еван-Олександр.

До розлучення домогосподарки-телеглядачки розчулювалися, який він чудовий сім'янин. Після того, як Остапчук пішов від Войченко і заявив, що в його житті є нове кохання, він отримав хвилю критики і відписок. Але впорався. Адже ми приходимо в цей світ не для того, щоб відповідати чиїмось очікуванням, а для того, щоб бути щасливими.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавємо, Лорак після зрад Мурата втекла до Урганта: "Від душі". Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе і працює в Росії, похвалилася участю в програмі "Вечірній Ургант".

Як повідомляв портал " Знай.ua", шанувальникам запропонували купити і спалити Тіну Кароль: "Жива жінка". У продаж надійшла Свічка, виконана "за образом і подобою" знаменитої артистки

Також " Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.