Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Артистка в Інстаграм-сторіс виклала коротке відео, на якому показала обідній стіл. У кадр потрапили великі порції страв - чимала тарілка каші та кілька зварених яєць. Однак, особливу увагу привернула велика порція м'ясної страви.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Співачка у своєму стилі пожартувала щодо запеченого м'яса, назвавши цього "звіра" мамонтом. Вона заявила, що така кількість їжі призначена лише для неї однієї і все це вона з'їсть на сніданок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ось такий у мене сьогодні сніданок. До того ж це для мене однієї", - прокоментувала Полякова і засміялася зловісним сміхом. Потім вона додала: "Що це за звір, я навіть не знаю. Це - мамонт!".

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч". Філіп Кіркоров і Оля Полякова виступили на одній сцені у Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.