Популярна українська співачка, солістка гурту Artik&Asti Анна Дзюба відверто розповіла, що зробила зі своїм обличчям. Без усіляких банальностей в стилі "покращала, тому що стала спати по 8 годин і пити зелені смузі".

Анна Дзюба, скріншот: Instagram
Анна Дзюба, скріншот: Instagram

Філери, апарати, масажі та ін'єкції в ніс - такі уколи, що коригують форму носа, можуть бути небезпечні. Але дівчину це не налякало. Гарна зовнішність Asti - це не подарунок природи або долі, а результат роботи фахівців, до яких зверталася і ще звертатиметься вокалістка.

Про це стало відомо завдяки "сповіді" Анни в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зірка відверто розповіла підписникам під час інтерактиву, які корективи внесла в свою зовнішність, намагаючись перетворитися на красуню з бездоганним обличчям.

"Носик колола, щоб зменшився. Губки - сто разів, верхню — поки не зробили природну, масажі, кути, щелепи, щоб позбутися підборіддя", - перерахувала Asti процедури.

Щоправда, зірка додала, що деякі маніпуляції їй тільки нашкодили.

Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram
Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram

Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram
Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram

Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram
Трансформації Анни Дзюби, скріншот: Telegram

"У підсумку я зараз на мінімалках. Брови зробила і все. За цей час обличчя якось покращало, але підборіддя не поділося нікуди", -додала зірка.

До слова, якщо на таких процедурах не пощастить, і лікар припуститься помилки, є ризик осліпнути. Фахівці радять сто разів подумати, чи потрібні такі жертви для тимчасової краси.

Також нагадати той факт, що наприкінці грудня 2020 року співачка Asti вийшла заміж за свого обранця, бізнесмена Станіслава Юркіна. Шанувальники ставлять вокалістці питання про подарунки на весілля. У відповідь Анна каже, що це поки був тільки розпис в РАГСі, торжество, під час якого наречені приймають презенти, відбудеться пізніше.

Раніше повідомляли, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі в крихітному бікіні пригрозилася відрізати свою головну принадність.

Як повідомляв Знай.uа, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі пограла з пухнастою малятком на ліжку: залишилася лише в трусиках.

Знай.uа писав, російська Кардашьян закликала розглянути її пишні "арбузики" якомога ближче і розкрила боді.