Популярна українська співачка і акторкаа Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий кадр з сімейної святкової фотосесії, тепло привітавши українців з Різдвом 7 січня. Так, артистка позувала в затишній домашній обстановці на тлі каміна і вбраної ялинки, суцільно прикрашеної біло-блакитними кульками, ніжно посміхаючись на камеру.

Поруч із зіркою красувалася і її дружна сім'я: чоловік Вадим, доньки Маша (15 років) і Аліса (9 років), а також забавні домашні вихованці - смугастий кіт і білосніжна пухнаста собачка Мімі породи шпіц. Варто відзначити, що Оля досить часто відкриває завісу особистого життя, дає відверті інтерв'ю і навіть проводить екскурсії по дому, проте фото, на яких всі найрідніші люди з'являються разом - справжня рідкість навіть для Королеви ночі.

"З Різдвом Вас!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Миру і тепла!🙏🏻"

Фолловери залишилися в захваті, взявшись вітати Ольгу у відповідь: "прикольну ,веселу , розумну , талановиту співачку вітаємо з Різдвом!!!!", "Красива сім'я💖 🌟 😍", " з Різдвом! Щастя вашій красивій сім'ї!", "Олечка, ви найкрасивіша і дружна сім'я, всім заздрісникам на зло, зі святом вас, ви кращі!🌹🌹🌹👏👏👏".