В Україні у п'ятницю 8 січня посилять карантинні обмеження на всій території країни. Таке рішення прийняв Кабінет Міністрів України.

Завтра в Україні дозволено роботу з 8.01 по 24.01 продуктовим магазинам та ринкам, аптекам та ветаптекам, а також магазинам, що продають засоби гігієни, засоби зв'язку та корми для тварин.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Крім того, у період посиленого карантину дозволено роботу:

  • банків та інших фінансових установ;
  • поштових операторів;
  • АЗС (без зон харчування);
  • підприємств, які займаються техобслуговуванням і ремонтом авто;
  • поштових операторів;
  • готелів — за умови, що зони загального харчування в них працюватимуть тільки з 6:00 до 11:00;
  • за попереднім записом - перукарень та салонів краси.
  • громадського транспорту.

Нагадаємо, з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня починає діяти низка додаткових заборон, введених урядом, згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 1236.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З 8 до 24 січня забороняється приймання відвідувачів у ресторанах, кафе та барах. Заклади громадського харчування зможуть працювати навинос та здійснювати адресну доставку замовлень. Також забороняється приймання покупців у непродовольчих магазинах, а також робота непродовольчих ринків та ярмарків. Торговельні центри мають припинити приймання відвідувачів.

Умови локдауну, Кабінет міністрів України
Умови локдауну, Кабінет міністрів України

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом