Дружина сина відомої української співачки Софії Ротару Руслана Євдокименко частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз жінка опублікувала їх сімейний знімок, на якому сама все ж не присутня. Але на ньому можна помітити її чоловіка Руслана Євдокименка. З ним вона зовсім недавно відсвяткувала 27 річницю весілля. Далі - саму знамениту виконавицю Ротару, дітей Руслана і Світлани - Анатолія і Софію, а також сестра Ротару з песиком на ніжках.
"Любові, миру, добра і підтримки всім нам! ❤", - написала Євдокименко у підписі до публікації. Всі вони знаходяться біля масивної новорічної ялинки в приміщенні.

Сімейство Євдокименка і Ротару, скріншот: Instagram
Сімейство Євдокименка і Ротару, скріншот: Instagram

"Найкрасивіша сім'я!!!❤ ️ 😘 😘 😘 😘", "Щасливого Різдва!🙏 ❤ ️", "З Різдвом вас Світлана Анатоліївна", "Дуже дуже сильно люблю вас всіх ❤️❤️❤ ️ ❤️найкращі на землі ❤️❤️❤️", " щасливого Різдва ❤️", "Миру, Добра і благополуччя🙏 🏻", "❤️ 🙏 Нехай живе добро і любов !!!😘 ", "Які всі красиві 😘З Різдвом 💖", "дуже красиві👍 З Різдвом", "З Різдвом!🌠 💫Нехай завжди буде тільки щастя,Здоров'я,мир,добро і благополуччя !!!💫 ",- написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Софія Ротару після концертів у Москві та "Кварталі 95" звернулася до українців російською

Як повідомляв "Знай.ua", син Ротару з теплотою в серці занурився в солодку річницю, дружина просто розтанула: "Люблю, дякую..."

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, Софія Ротару затряслася перед питаннями Осадчої про ювілей і весілля: "Ще зарано"