Пресштаб ООС у соціальній мережі Facebook розповів про історію войовничої дівчини, яка вирішила захищати Україну на Донбасі.
Публікація починається з заголовка "Вогонь війни гартує душі" і містить в собі невелике інтерв'ю з дівчиною на ім'я Віталіна.
"Служу в батальйоні два роки. Спочатку хотіла піти на військову кафедру, я вчилася в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, але батьки не пустили. Сказали, що це дуже небезпечно і не пустили. Ну, що сталося... Віталіна стала волонтером у своєму університеті. Їздила з волонтерами-старшими. Ми возили волонтерську допомогу, а потім як закінчила бакалавр, я приїхала в "Айдар" (прим. 24-й окремий штурмовий батальйон), зі мною провели співбесіду і потім приїхала сюди служити. Відбула "учебку" і приїхала сюди. П'ятий курс магістратури я вже заочно закінчувала тут.
Всі частини войовничі, завдяки їм ми отримуємо крок за кроком перемогу, але "Айдар" — це... Я сюди хотіла, бо тут був, Царство Небесне, мій названий брат. У нас з ним одна хрещена мати. Він тут загинув, і саме тому я хотіла в "Айдар". І саме тому я прийшла в "Айдар". І я про це не шкодую, тому що "Айдар" це одна велика сім'я. Тут кожен один одного знає, і всі один одному завжди допоможуть, виручать. Ми всіх вітаємо, всім допомагаємо і будь-яке свято - ми завжди привітні до всіх. То приїжджають гості, як інтерв'ю брати - журналісти, або приїжджають новобранці. Завжди всім допомагаємо, це добре. І я навіть не думала про те, що у мене закінчиться скоро контракт. Насправді, залишилося зовсім мало до кінця контракту. І я думаю, що буду продовжувати. Навіть не думаю, А знаю. Я хочу ще служити в цій родині", - розповіла вона в інтерв'ю.

Нагадаємо, юна амазонка кинула хлопця і університет, щоб захистити Україну від орди Путіна: "На війні всі рівні"

Як повідомляв "Знай.ua", мужній Кіборг і батько двох малюків загинув за містичних обставин на Донбасі: "Благословіть на смерть за Україну"

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "Повоюємо"

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще