Віталіна Ющенко, донька 3-го президента України Віктора Ющенка, поділилася світлиною, на якій вона позує разом зі старшою донькою, Домінікою. На знімку можна помітити неймовірну схожість обох молодих жінок.

Відповідне фото було розміщено на сторінці Віталіни Ющенко у соціальній мережі "Інстаграм".

На світлині зображено Віталіну, яка дивиться прямо в камеру, і Домініку, яка стоїть трохи збоку і також дивиться у камеру. Погляди у жінок відкриті і сміливі. Віталіна підписала світлину так: “Моя” і поставила смайлики, серед яких одне з сердечком. З першого погляду надзвичайно складно повірити, що на світлині мати і донька. Віталіна у свої 40 має напрочуд молодий вигляд. Складно повірити, що вона мама такої дорослої доньки. У обидвох жінок характерні повні губи і дуже схожі очі (які вони могли успадкувати й від Віктора Андрійовича).

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Віталіна Ющенко відома своєю шаленою любов'ю до спорту - це можна побачити у стрункій фігурі жінки. У цьому році вона здобула 1 місце на всеукраїнському конкурсі “Найспортивніша мама”. Жінка окрім Домініки виховує ще двох дітей. Як і інші члени родини президента, вони не дозволяють громадськості знати багато деталей їхнього особистого життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, раніше донька експрезидента Ющенка Віталіна з'явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?"

Також портал Знай.uа писав, що донька експрезидента Ющенка показала його дорослу онуку: важко повірити, як подружки.