Артист студії "Квартал 95" Юрій Великий спародіював політика Андрія Парубія.

Юрій Великий - український комік, пародист і актор "Студії Квартал 95". Колишній учасник дуету "Брати Шумахери" тепер залюбки пародіює президента Володимира Зеленського та інших відомих політиків і знаменитостей.

Великого жартома називають "офіційним пародистом Зеленського" або "новим Зеленським". Він сам зізнається, що з того часу, як почав пародіювати нинішнього президента, в нього навіть голос змінився.

Однак, не одним Зеленським повняться пародії Великого. Український комік блискуче пародіює й інших політиків та відомих особистостей.

Цього разу Юрій "проїхався" по Андрію Парубію. Він показав "антикоронавірусні колядки від Парубія".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Як колядувати в період пандемії коронавірусу? Відповідаю: треба уникати усіляких контактів. Колядуйте через закриті двері, а гроші нехай вам скидують на карточку.
"Крвід-ковід-ковіда, пика в масці не біда. На різдво в родинном колі, щоб усі були здорові, щоб у всіх був смак і нюх, а ковід хай йде на юг", - говорить Великий голосом Парубія.

Нагадаємо, пародія Юрія Великого на Ляшка заставила українців реготати до сліз

Як повідомляв портал Знай.ua, "двійник" Зеленського втратив найцінніше через президента

Також Знай.ua писав, Юрій Великий висміяв "слуг" Зеленського