Неприємний інцидент стався з українськими туристами під час відпочинку на Занзібарі. За підсумком зустрічі зі злочинцями вони опинилися без грошей, техніки і телефонів.

Про це в соцмережі від імені постраждалих українців написала їх подруга Ірина Поліщук.

"5 січня ми з материкової частини Танзанії прибули на Занзібар маючи намір, як і всі, відпочити на сонячних пляжах острова. Нам запропонували таксі до готелю в іншій частині острова, ми погодилися і через деякий час поїхали", — сказано в повідомленні.

Водій через півгодини шляху звернув вліво і зупинився. До машини підійшли кілька хлопців, які почали розмовляти на підвищених тонах і водій втік, залишив туристів наодинці зі злочинцями.

"Потім грабіжники проникають в машину, погрожують, б'ють, забирають все цінне і вимагають пінкод від кредитних карток, погрожуючи розправою. За підсумками трьох годин, проведених з грабіжниками, ми залишилися стояти на трасі без телефонів, ноутбуків, з порожніми кредитними картками і 100 доларами на нічліг і зворотний шлях додому !— - розповіли українці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Туристи тут же звернулися в поліцію і склали заяву. Розпочато розслідування і навіть є перші результати. Однак вони хочуть звернути увагу нашого МВС на такий кричущий випадок і надати допомогу.

"На сьогодні вже йде другий день, знайдена машина і водій таксі. Чекаємо якнайшвидшого вирішення питання оскільки, крім моральної шкоди-загальна сума вкраденого майна перевищує $ 6000, а цінність інформації на ноутбуці і телефонах - ще вище", - розповідають українці.

Нагадаємо, львів'янин з балончиком атакував машину копів, веселощі скінчилися дуже швидко.

Як повідомляв Знай.uа, аферист "розвів" 85-річну киянку на 130 тисяч: збирала дочки на операцію.

Також Знай.uа писав, що у Львові банда агресивних "золотих ручок" влаштувала полювання на городян, крадуть гаманці і кидаються на людей.