Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, білосніжним пісочком і високими пальмами. Так, артистка в перший же день канікул встигла показати струнке тіло, примірявши міні-бікіні ніжно-блакитного кольору.

Пляжний образ красуня доповнила келишком шампанського, а "фірмові" кучерики зібрала наверх в недбалий пучок, вплетивши у волосся екзотичну квітку. Варто відзначити, що Настя щоденно наполегливо займається своєю фігурою, дотримуючись правильного харчування і не забуваючи про спорт - тренування у фітнес-клубі або вдома, а також ранкові пробіжки.

Фолловери не пройшли повз, проте почали обговорювати фігуру Насті. Одним красуня здалася занадто худою, інші ж залишилися в захваті від свого кумира: "Годі худнути😮", "красуня наша🇺🇦😘❤️", "Її Потап вобще не годує 🤦♂️", "Щось цей купальник зовсім не підкреслює вашу суперську фігуру 🙄", "Добре виглядаєш ,фігурка🔥🔥🔥", "Настюша стрункішою стала 🤩!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще