29-річна казахсько-російська художниця Дарина Ервін продовжує розважати колишнього чоловіка Лоліти Мілявської і сестри Віри Брежнєвої 59-річного Олександра Цекала.

Відповідна публікація була розміщена на її особистій сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Жінка поділилася світлиною з відпочинку на острові свободи - Кубі. На фото видно, наскільки тісний купальник для своїх грудей обрала Дарина. Як завжди, вона сама сексуальність і спокусливість. З одного боку, це логічно: дівчина займається ню-мистецтвом і не боїться власної сексуальності, з іншого боку, така специфічна сексуально-агресивна зовнішність нової дружини наштовхує на дивні висновки про мораль і звички Олександра Цекала. Ервін підписала свої спокусливе, а разом з тим і скромне фото так: “Народ, скажіть, чи є таблетки від суму за пляжем? Відчуваю, що він скоро настане”.

Про Дарину Ервін циркулює мало перевіреної інформації. За одними даними вона має казахську кров, за іншими - корейську. Живе і мешкає у США. Пара побралася у 2019 році, до того вони мали неофіційні стосунки. Про розлучення Цекало з попередньою дружиною - сестрою Віри Брежнєвої Вікторією Галушко - громадськість дізналася саме завдяки тому, що Цекало застукали разом з Ервін у закладах громадського харчування.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дарина Ервін і Олександр Цекало, фото Instagram
Дарина Ервін і Олександр Цекало, фото Instagram

Нагадаємо, Лоліта спокусила відвертим декольте, але заговорила про ремонт унітазів: "Вигрібну яму б чистила"

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні перепела непристойний хіт репера

Знай.ua писав, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху: галас на весь світ