Головна "Холостячка" України Ксенія Мішина у фіналі романтичного шоу вибрала сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта і зараз вони щасливо живуть удвох і не розлучаються ні на день. Однак в житті актриси були і менш приємні відносини з чоловіком.

У Ксенії є син Платон, якого вона народила в 23 роки в Севастополі. Батьки допомагають їй у вихованні і вона часто відвідує їх в Криму.

Відомо, що заміж за батька дитини Мішина так і не вийшла і пішла з цих відносин, коли була вагітна. Вона намагається уникати цієї теми досі і не називає навіть імені чоловіка.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео
Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

Ксенія багато разів підкреслювала, що не любить запах алкоголю від чоловіка і не потерпить агресії в свою сторону. І причиною стало в тому числі неадекватна поведінка її колишнього коханого. При цьому вона не втратила віру в чоловіків і навіть зважилася на те, щоб знайти чоловіка, з яким буде готова пов'язати долю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот з відео
Ксенія Мішина, скріншот з відео

В її житті було побиття від колишнього нареченого вже після народження Платона. Батько її сина відмовився від малюка і вона всі ці роки сама виховує дитину. Одного разу екс-коханий Ксенії приїхав до неї в Молодий театр, де вона грала і після вистави побив її.

"Прийшов в театр. Він був дуже п'яний. Після вистави побив мене, спустив зі сходів. Взагалі невідомо за що. Після цього він зник. Не розумію для чого приходив тоді", - поділилася дівчина.

Мішина вважає, що він не та людина, про яку потрібно говорити і після цього інциденту вирішила назавжди викреслити його зі свого життя.

Мішина, скріншот: Youtube
Мішина, скріншот: Youtube

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом