Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося розкішне фото Кароліни, які шанувальники самі ж і створили за допомогою фотошопу, прикріпивши обличчя кумира до обличчя іншого Insta-блогера. Так, артистка нібито позувала в облягаючій водолазці тілесного кольору, доповнивши жіночний образ золотими каблучками і ніжним вечірнім макіяжем, блиснувши стрункою фігурою. Красуня притримувала обличчя руками, прибравши довге волосся назад.

"- одного разу ти почнеш сумувати за тим, як я за тобою ганялася.

ти будеш сумувати за моєю докучливістю, і ти будеш сумувати за тим, як я дбала про тебе.

ти будеш сумувати за мною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

@anilorak 🖇"

Фоловери фан-аккаунта не пройшли повз, коментуючи публікацію: "Нерееаааал😻 😻 😻", " круто😍 😍 😍", "як красиво😻 😻", "як ви прекрасна❤️", "супер, ця людина супер..... тащуся від неї", " яка миленька!🌺🌺🌺".

Варто відзначити, що аудиторія кумира частенько таким чином заплутує наївних фанатів, а серед найбільш незвичайних робіт можна побачити Ані Лорак з дитиною і їх дуже романтичні фото з давнім другом Сергієм Лазарєвим.