Ведучі “Сніданку з 1+1” поділилися своїми дитячими фотографіями з новорічних свят.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці телевізійної програми у соціальній мережі "Інстаграм".

Традиції шити карнавальні костюми, відвідувати святкову виставу і ялинку, читати вірші Діду Морозу - багато років. Не дивно, що в дні, коли всі батьки готують святкові костюми своїм дітям, зірки також пригадують свої дитячі “ялинки”. Ведучі «Сніданку» Люда Барбір, Руслан Сєнічкін, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв поділилися не лише спогадами, але й світлинами своїх новорічних костюмів.

Підбірку фото супроводжувало запевняння, що ведучі “теж приміряли на себе ролі лисичок, сніжинок та інших персонажів. Кого впізнали одразу, а кого навпаки ні?”. Першу фотографію, яку бачать користувачі соціальної мережі, є світлина Людмили Барбір. Вона - сніжинка, або ж снігова королева. Поруч із дитячим фото розміщено фото дорослої ведучої у красивій святковій сукні. Нескладно впізнати і роль Єгора Гордєєва - він мушкетер. А ось Сєнічкін - чи то Буратіно, чи то П'єро, а може й взагалі Петрушка або Арлекін. Схожа на Альонушку Шовкопляс, але це може бути й персонаж будь-якої іншої казки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Підписники охоче коментували милість старих світлин, пригадували свої дитячі костюми або ж розповідали про костюми своїх дітей.

Нагадаємо, Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір затягла Руслана Сенічкіна під ялинку: "А ви вже поставили?”

Як повідомляв портал "Знай.uа", Alyona Alyona знайшла серед дерев чарівні грибочки і почалося

Також, "Знай.uа" писав, що сама перероблена з "пацанок" Покрищук безсоромно показала свій улюблений вібратор