У Туреччині помер захисник України, учасник російсько-української війни на Донбасі, майор ЗСУ Мирослав Баженов.

Мирослав Баженов пішов з життя через рік пекельної боротьби зі страшною хворобою - гострим первинним мієлофіброзом. Про смерть українського героя повідомила громадська активістка Наталія Лютікова на своїй сторінці у Facebook.

Після війни на Донбасі Мирослав Баженов був змушений розпочати свою власну війну - за своє життя. Однак, хвороба виявиоась сильнішою.

"Нам не вдалося його врятувати, доля забрала світлого воїна, попри рік його пекельної боротьби зі страшною хворобою.
Вчора ввечері зупинилося серце Мирослав Баженов .
Я досі не можу повірити в це. Царства Небесного тобі, майор Мирослав Баженов", - написала волонтерка.

Активістка також повідомила, що Мирослав Баженов лікувався в турецькій клініці, тому зараз його дружина Ірина займатися організацією перевезення итіла зі Стамбулу в Україну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Мирослав Баженов, фото facebook
Мирослав Баженов, фото facebook

Раніше в ТСН розповіли, що про свій діагноз Баженов дізнався, коли повернувся із зони АТО. Його дружина була при надії і його зобов’язали здати кров, на екстрений випадок, якщо під час пологів щось піде не так. Але виявилось, що кров була ураженою, тож почалися додаткові дослідження й обстеження, які і встановили діагноз.

У Туреччині чоловікові провели трансплантацію кісткового мозку, але хвороба виявилась сильнішою, тож було нове лікування і нова трансплантація, але і вона не дала очікуваного результату.

Нагадаємо, український воїн трагічно загинув на мирній території

Як повідомляв Знай.ua, український воїн, який мріяв про дітей, загинув після надважкого поранення

Також Знай.ua писав, молодий військовослужбовець загинув під колесами потяга