В Україні другий день локдауну, а президента Володимира Зеленського помічено на гірськолижному курорті в Буковелі. Найпопулярніший гірськолижний курорт в Україні потрапив у великий скандал, адже, поки в магазинах України заборонено продавати непродовольчі товари, гірськолижні курорти не поспішають закриватися.

Українці, які бажають активно відпочити під час різдвяних свят і збираються величезними чергами як по дорозі на Буковель, так і біля підйомників.

Все більше інформації про це, фото - і відеоматеріалів з'являється в соціальних мережах. Ні про яку соціальну дистанцію і карантинні заходи мови, при такому скупченні народу, йти не можуть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Из этого видео мы узнали, что очередь на подъемник в Буковели разрешена в жесткий карантин. А очередь за носками в супермаркете - запрещена, потому что «"величивает мобильность людей и нарушает принципы карантина" Давайте вместе в комментариях поможем главе МОЗ Максиму Степанову найти объяснение этому на завтрашнем брифинге", - написав TG-канал "Украина Сегодня"

І якщо автомобілі ще знаходяться на безпечній відстані один від одного, то в натовпі біля підйомника — справжній розсадник вірусу. Дивно, що президент не тільки не перешкоджає цьому, але і, судячи з усього, бере активну участь. Ну, головне що шкарпетками торгувати заборонили...

Тим часом Ольга Сумська опублікувала кілька знімків з родиною з Буковелі і розповіла, що тепла зима дісталася і до знаменитого українського курорту. На опублікованих фото можна побачити Ольгу Сумську разом з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною Борисюк, які катаються на лижах на засніжених горах у Буковелі.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк затьмарила Буковель сідницями в "Хижому" бікіні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаров з "Світу навиворіт" показав, заради кого повертається з небезпечних експедицій.