Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу заборонили доступ ще до одного сайту.

Ним виявився один з найпопулярніших порнографічних сайтів у світі — Pornhub. Про це стало завдяки соціальній мережі Twitter і публікації "Pornhub Update".

Новина про блокування Трампа, скріншот: Twitter
Новина про блокування Трампа, скріншот: Twitter

Все це почалося після серії блокувань президента США у великих соціальних мережах, таких як Twitter, Facebook і Instagram, після серйозного порушення політики платформ, яка спровокувала насильство в Капітолії США. При цьому тимчасовий " бан " перетворився на блокування на невизначений термін. Після цього і з'явилися повідомлення про те, що Трампу закрили доступ і до багатьох інших платформ, серед яких значиться і Pornhub.

Публікація з'явилася на акаунті "Pornhub Update", який все ж не є офіційним і достовірним джерелом інформації. Офіційний же дескриптор Pornhub ніяких даних з цього приводу все ж поки не надавав.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Меланія кидає Трампа не просто так: скільки отримає після розлучення перша леді США

Як повідомляв "Знай.ua", спритні українці "під шумок" протестів у США продають цацьки з Капітолію: "Мамкины бізнесмени". Наші співвітчизники вирішили підзаробити на протестах і зробити на цьому "бізнес". А саме, зайнялися продажем шматочків Капітолію.

Знай.ua писав, на протестах загинула відома співробітниця служби безпеки: оголосили надзвичайну ситуацію. У США під час протестів загинула ветеран ВПС США Ешлі Беббітт, яка служила 14 років і була високопоставленим співробітником Служби безпеки.