Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми трагічні новини. Так, в містах Еванстон і Чикаго (штат Іллінойс) чоловік відкрив вогонь по мирним громадянам і взяв у заручниці жінку. Поліція довгий час не могла спіймати нападника.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого телеканалу "NBC Chicago", а також інформації міського департаменту поліції в мережі Twitter.

Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter
Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter

Повідомляється, що 32-річний чоловік влаштував стрілянину, в результаті якої загинули чотири людини, ще двох було поранено. Поліцейські повідомляють, що нападника звуть Джейсон Найтенгейл.

Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter
Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він убив людину в гаражі міста Чикаго, потім в житловому будинку застрелив охоронця і вистрілив в літню жінку. Потім він пограбував магазин і застрелив 20-річного хлопця. Після в ресторані в Еванстоні він вистрілив жінці в голову, вона померла від отриманих поранень.

Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter // Evanston, il Police
Інцидент у Чикаго та Еванстоні, скріншот: Twitter // Evanston, il Police

Підозрюваного було поранено в результаті перестрілки з поліцейськими Еванстона. Його доставили до лікарні, де його було оголошено мертвим. У поліції поки немає інформації про можливі мотиви злочину.

Інцидент стався ввечері в суботу, 9 січня. Місцева влада заявила, що під час спецоперації жоден з офіцерів не постраждав: "Якби не сміливі поліцейські Еванстона, які зіткнулися з підозрюваним, було б поранено набагато більше людей. Ми повинні зняти капелюха перед поліцією Еванстона і працьовитими офіцерами поліцейського управління Чикаго".

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "Стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.uа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "Наказав убити".

Знай.uа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.