Учасник "Холостячки" з Ксенією Мішиною Артем Шепель не обмежився одним проектом і вирішив показати всій країні, як він вміє готувати і приймати гостей і взяв участь у "Званій вечері" на СТБ. Анонс випуску він опублікував в Instagram.

Артем запам'ятався актрисі і глядачам, як агресивний чоловік, який не вміє стримувати свої негативні емоції. Він вилетів з проекту після того, як в пориві злості почав кидати стільці, коли його романтичне побачення не вдалося через те, що з ними був третій хлопець – Андрій Шатирко.

Ксенія була шокована поведінкою хлопця і сказала, що не готова до таких стосунків. Однак Артем намагався не Подати виду, що його зачепила ця ситуація і поводився, як він думав, як "альфа-самець". Цього разу він вирішив стати ще популярнішим і взяв участь у проекті "Звана вечеря".

"Без зайвих слів. На @stbua 16 січня, субота, о 19.00. ⠀ 4 найкращих вечері країни разом з @lionilal @pava_vb. ♥️ЗВАНА ВЕЧЕРЯ", - написав він.

Разом з ним гостей прийматимуть переможець МастерШеф Пава, господиня секс-шопу, учасниця "Холостяка" Аліна.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Він мені сказав голою приходити", - говорить в анонсі Аліна про Артема.

Тим часом Пава сказав, що не знає, як цей випуск взагалі покажуть по телевізору в такий час.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом