У США літак компанії Delta Airlines здійснив вимушену посадку через пасажирів, які у своїй розмові згадали підтримку Дональду Трампу, який вже програв вибори в США, проте не бажає залишати пост президента. Відео з місця подій опубліковано в Twitter.

У США підтримка Дональда Трампа навіть на словах рівносильна якщо не злочину, то серйозному правопорушення. Така ситуація склалася після 6 січня, коли прихильники Дональда Трампа спробували захопити будівлю Капітолію, а в результаті протестів загинуло 5 осіб.

Так, повідомляється, що літак здійснив аварійну посадку через те, що на його борту велися розмови на підтримку чинного президента США. Ці люди не робили ніяких протиправних дій, лише жваво сперечалися, проте їх зняли з рейсу.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Delta Airlines викинула прихильників Трампа з літака за особисту бесіду", — написав автор відео. На опублікованих кадрах чоловік в масці сперечається з жінкою, яка знімає його на телефон, і каже їй, що Трамп — найкращий президент, який був в Америці за весь час. Інша жінка, яку, по всій видимості, висадили з рейсу разом з цим чоловіком, сидить в залі очікування і плаче.

Нагадаємо, під завісу президентства: Конгрес США подолав вето Трампа на оборонний бюджет

Як повідомляв " Знай.ua", Трамп назвав Байдена " фейковим президентом": "Вибори гірші, ніж в Афганістані"

Знай.ua писав, Трамп може зробити це вперше за 150 років історії США: "спокусником" став Байден