Британці шоковані нововведенням, яке запропонувало місцеве Товариство похоронних служб. Їм рекомендували, складаючи заповіт, вписувати туди свої електронні дані.

Згідно з цією пропозицією, після себе британець повинен залишити своїм родичам паролі від соціальних мереж, електронної пошти та кабінетів в різних сервісах, банків а також доступ до особистих фото, плейлистів, фільмів.

Багато інтернет-користувачі дійсно не хотіли б, щоб після їх смерті родичі могли переглядати історію їх браузера і бачили, які сайти вони відвідували на дозвіллі — справа, все-таки, особисте. Однак нерідкі випадки, коли людям необхідно знати пароль пішов Близького, а доступ до його ПК, телефону і акаунтів в соцмережах виявляється закритий.

У різних країнах ця проблема вирішується по-різному. Так, в деяких штатах США поштові сервіси і блоги зобов'язані розкривати паролі родичам. А в країнах колишнього СНД доступ до аккаунту покійного родича іноді можна отримати через адміністрацію сайту, надіславши відповідні документи — наприклад, свідоцтво про смерть.

Раніше повідомляли, годинники Apple Watch Series 7 від Apple навчили визначати артеріальний тиск.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безпілотні автомобілі для безконтактної доставки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знай.uа писав, названо список найнебезпечніших гаджетів, які таємно збирають на вас досьє.